Meer over mijzelf

Bij het Coach College de Baak heb ik de opleiding als Coach Practitioner afgerond. Ik ben ingeschreven bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ook ben ik aangesloten en geverifieerd door Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. Ik combineer mijn werk als zelfstandig coach met mijn docentschap aan de Avans Hogeschool, waar ik lesgeef en studenten coach. Ik heb een masteropleiding Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Tot slot volg ik een opleiding cultuurwetenschappen (filosofie, kunst, letteren en geschiedenis) bij de Open Universiteit.

Om mijn coachvaardigheden te blijven ontwikkelen ben ik aangesloten bij een supervisiegroep en volg ik regelmatig coachworkshops die gericht zijn op het oefenen van vaardigheden, zoals krachtgericht coachen en gesprekstechnieken.

Interesse in mensen had ik al op jonge leeftijd. Ook al kon ik er als kind (nog) geen woorden aan geven, was ik geïnteresseerd in de verlangens, gedachten en drijfveren van mensen. Ik ben iemand die liever luistert dan praat.

Wat onderscheidt mij als coach?

  • Open blik
  • Gevoelsmens persoon
  • Praktische instelling
  • Weinig ruimte nodig voor mijzelf
  • Positieve instelling
  • Goedlachs
  • Inlevingsvermogen
  • Rustig
  • Creatief